6 Οκτωβρίου 2015

Λίγα λόγια για εμάς | Η ομάδα και ο σκοπός της σελίδας

Print Friendly and PDF


Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο Φοιτητικό Blog του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ας γνωριστούμε λοιπόν!
Είμαστε φοιτητές του τμήματος και όπως όλοι οι φοιτητές γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα της σχολής μας. Γιαυτό στις 23 Μαρτίου 2015 πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε αυτήν την σελίδα και με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουμε τους συμφοιτητές μας να αγαπήσουν και να ενδιαφερθούν περισσότερο για την σχολή στην οποία φοιτούν. Δεν είχαμε κανένα απολύτως όφελος από αυτή την κίνηση όμως αυτό δεν μας πτόησε ώστε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Το Φοιτητικό Blog Λογιστικής είναι δικό σας και ήρθε για να αποκτήσετε έναν άξιο σύμμαχο στην ακαδημαϊκή σας πορεία. Αλλά ας δούμε καλύτερα ποια είναι τα οφέλη σας από όλο αυτό.

Σκοπός αυτού του Blog λοιπόν είναι η σωστή και  διαρκής ενημέρωση για τις ανακοινώσεις, τις τροποποιήσεις και γενικά τις διάφορες αλλαγές που πραγματοποιούνται καθημερινά και που σίγουρα σας ενδιαφέρουν. Εκτός όμως από την ορθή ενημέρωση μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στα εξής:
σημειώσεις και ύλες των μαθημάτων, θέσεις πρακτικής άσκησης, μεταπτυχιακά, σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια που διεξάγονται στην Αθήνα, υποτροφίες, erasmus, λεξικό οικονομικών όρων καθώς και πολλά άλλα.  Πρόσφατα, αποφασίσαμε να δημοσιεύουμε και φοιτητικά άρθρα που ο κάθένας από εσάς μπορεί να γράφει και να μας στέλνει στο email μας (βλέπε παρακάτω).

Πλέον, δημιουργήσαμε και εφαρμογή της σελίδας για android ώστε να μαθαίνετε όλα τα νέα εύκολα και γρήγορα από το κινητό σας! Την εφαρμογή θα την βρείτε κάνοντας ένα κλικ εδώ

Είμαστε στη διάθεση σας και μέσω της σελίδας μας στο facebook Λογιστική και Χρηματοοικονομική ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα  καθώς και στα προσωπικά μας προφίλ στο facebook που θα βρείτε παρακάτω. Η βοήθεια σας και η γνώμη σας είναι απαραίτητα στοιχεία και κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε αυτή την  προσπάθεια. Μπορείτε να μας στέλνετε τις απόψεις, τις γνώμες καθώς και την κριτική σας είτε μέσω του Blog σε μορφή σχολίου, είτε στην φόρμα επικοινωνίας του blog μας, είτε με email στο bloglogistikis@gmail.com, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι οποιοσδήποτε από εσάς μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας με όποιον τρόπο επιθυμεί και χωρίς περιορισμό χρόνου και δεσμεύσεις.


Blog Administrator: Φίλιππος Κοντογεωργίου


Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθειά σας:

Στέλλα Καραγιαννίδη
Θάνος Τσουτσάνης
Άννα Πάντο
Δημήτρης Βούτσινος
Ζωή Σαρίφα
Πάνος
& όλα τα παιδιά που προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν τις σημειώσεις τους στην σελίδα μας

Next Post Previous Post Home

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls