7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ | [9/12/15] Ημερίδα με θέμα "Η Σύγχρονη Οικονομική Πραγματικότητα στις Ρεαλιστικές της Διαστάσεις"

Print Friendly and PDF


Στο πλαίσιο της χρόνιας προσπάθειας επέκτασης της Ένωσης Οικονομολόγων Συναφών Επιστημόνων και Επιχειρηματιών - ΕΟΣΕΕ προς κάθε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό πυρήνα με στόχο την μεταξύ τους σύνδεση και συνεργασία οργανώνεται εναρκτήρια ημερίδα από το υπό σχεδιασμό παράρτημα της ΕΟΣΕΕ στην Αθήνα.


Η Hμερίδα στην οποία θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία της Σύγχρονης Οικονομικής Πραγματικότητας πραγματοποιείται την Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα προσέλευσης κοινού 12:45 μ.μ. στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά (Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250, 12244 Αιγάλεω, Αθήνα), στο Ισόγειο του κτηρίου Δ, αίθουσα Δ004 .

H είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο http://goo.gl/forms/1DQVB065cm .

Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί στοχεύει στην ενημέρωση και τον προβληματισμό των νέων συναδέρφων οι οποίοι σύντομα θα κληθούν να συνεισφέρουν την γνώση τους στις επιχειρήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού καθώς και στον δημόσιο τομέα.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι :

- κ. Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης
Διευθύνων Εταίρος, Interaction Finance S.A. - Corporate Finance Advisors

- κ. Υψηλάντης Τζούρος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ependysis Business Consultants

- κα. Μαρία Τζαβέλα
Δικηγόρος, Δικηγορικό Γραφείο Ευγενίας Φωτοπούλου

- κ. Θεολόγος Χωματίδης
Τραπεζικός

- κ. Λυμπέρης Αγγελάκης
Οικονομολόγος - Λογιστής

Βασικός σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συμμετοχή των συναδέρφων σε έναν εποικοδομητικό δημόσιο διάλογο με στελέχη της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας.

Υπεύθυνη Οργάνωσης : 'Ελενα Γιαννουκάκου 6981726896

Next Post Previous Post Home

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls