30 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε πότε ανοίγει η σχολή

Print Friendly and PDF

Η σελίδα μας επικοινώνησε με 3 άτομα από την γραμματεία της σχολής Λογιστικής και ενημερώθηκε σχετικά με το πότε ξεκινούν τα μαθήματα και για ποιους ισχύει.

Τα δύο πρώτα τηλέφωνα έγιναν στο γραφείο που η γραμματεία εξυπηρετεί τους φοιτητές. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι τα μαθήματα ξεκινούν στις 3/10 για τους πρωτοετείς και στις 10/10 για τους φοιτητές από 2ο έτος και πάνω. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των μαθημάτων που εξετάσθηκαν στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2016 και έτσι οι καθηγητές δεν είναι ακόμη σε θέση να διδάξουν γιαυτό δόθηκε και αυτή η παράταση. Αυτό όμως δεν μπόρεσε να γίνει και με τους πρωτοετείς γιατί ο νόμος ορίζει ότι όλες οι σχολές ξεκινούν τα μαθήματα στις 3/10. Όμως όπως αναφέραμε πιο πάνω οι καθηγητές δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο αλλά από την άλλη δεν μπορεί να παραβλεφθεί και ο νόμος. Έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει μια μικρή παρατυπία του νόμου και να ξεκινήσει η σχολή, αλλά μόνο για τους πρωτοετείς. Γι'αυτόν τον λόγο δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση η γραμματεία.
Όταν πήραμε τηλέφωνο στο γραφείο της προϊσταμένης της γραμματείας βρίσκονταν εν αγνοία των παραπάνω που σας περιγράψαμε και θεωρούσαν ότι η σχολή ξεκινάει στις 3/10 για όλους. Εμείς ενημερώσαμε για το πως έχει η κατάσταση και είπαμε να το μεταφέρουν σε όλους.
Όσα σας είπαμε είναι 100% αληθή και αξιόπιστα γι'αυτό μην ακούτε αυτά που βγαίνει ο καθένας και διαδίδει. Η σελίδα μας σας έχει αποδείξει πάμπολες φορές ότι βρίσκεται μες τα πράγματα και μαθαίνει και λέει όλη την αλήθεια με αποδείξεις!


Next Post Previous Post Home

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls