16 Νοεμβρίου 2015

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα “Job search strategy planning”

Print Friendly and PDF

Job search strategy planning

18 / 11 / 2015
(16:00 - 18:00)

Χώρος διεξαγωγής - ΙΝΝΟVATHENS - ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ




Η εκδήλωση


— ΝΕΑ ΩΡΑ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 18/11 στις 14:00 —
Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 16.00, η Samsung Electronics Hellas, σε συνεργασία με την People for Business (PfB) και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, διοργανώνουν το σεμινάριο “Job search strategy planning”.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τεχνικές δομημένης στρατηγικής αναζήτησης στην αγορά εργασίας και προσέγγισης εργοδοτών επιλογής. Μαθαίνουν πώς να διαβάζουν πίσω από τις «γραμμές», να εντοπίζουν θέσεις που δεν ανακοινώνονται σε ευρεία κλίμακα και να μεγιστοποιούν την πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης.
Ειδικότερα θα ασχοληθούν με τα εξής:

– Forming a career strategy
– Targeting potential employers
– Approach to maximize access to potential job leads
– Identification of opportunities beyond the range of publicly advertised openings
– Reading behind the lines and adapt the approach

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το σεμινάριο είναι αυτοτελές.
Εκτός από το mail για την επιτυχή δήλωση συμμετοχής σας , θα λάβετε ένα δεύτερο mail  για την εγγραφή σας στο σεμινάριο στο οποίο και θα πρέπει να απαντήσετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.


Λίγα λόγια για την People for Business (PfB)
Η People for Business (PfB) είναι δυναμική εταιρία Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών.
Ανθρωπίνου Δυναμικού που διακρίθηκε με το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου 2012, ενώ το 2014, η CEO της εταιρείας επιλεχθηκε από το State Department για να συμμετέχει στο International Visitors Leadership Program.
Παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στις ανώτατες, ανώτερες και μεσαίες βαθμίδες μιας επιχείρησης, που επικεντρώνονται στους τομείς της Ταλεντοκεντρικής Επιλογής Στελεχών, της Συμβουλευτικής Μετάβασης Καριέρας και της Αξιολόγησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα στελέχη της με πολυετή πείρα και γνώση της αγοράς, παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις στο χώρο του Human Resources και υιοθετούν εκείνες τις πρακτικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της.
Η PfB eίναι η μοναδική ελληνική, που έχει επιλεγεί από την Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), στα πλαίσια του Career Support Program, που προσφέρει στα μέλη της. Επίσης υποστηρίζει τους φοιτητές του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε ζητήματα career management καθώς και τους νικητές του βραβείου Hellenic Initiative 2013 σε θέματα HR.


Next Post Previous Post Home

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls