16 Νοεμβρίου 2015

Διοργάνωση workshop /hackathon με αντικείμενο την παρουσίαση των εργαλείων LinDA και τη συμβολή τους στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Print Friendly and PDF


LinDA: Linked Data and Analytics for SMEs Athens Workshop & Hackathon 2015

20 / 11 / 2015
(10:00 - 17:00)

Χώρος διεξαγωγής -


Η εκδήλωση

Στις 20 Νοεμβρίου 2015, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, το ερευνητικό έργο LinDA, σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, διοργανώνει ένα ανοικτό workshop/hackathon πάνω σε καινοτομικά εργαλεία ανοιχτών διασυνδεδεμένων δεδομένων και τη χρησιμότητα τους στον επιχειρηματικό κόσμο.
Αντικείμενο του workshop /hackathon είναι η παρουσίαση των εργαλείων LinDA και η συμβολή τους στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στο workshop θα συζητηθούν τα αποτελέσματα του έργου από την πρακτική εφαρμογή των εργαλείων LinDA στον κλάδο της υγείας, του περιβάλλοντος και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει μια εκτενής συζήτηση με εκπροσώπους εταιριών για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις από την υιοθέτηση τεχνολογιών ανοικτών διασυνδεδεμένων δεδομένων και τα πρακτικά οφέλη στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί το LinDA hackathon που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών ή αναλύσεων με χρήση των εργαλείων  LinDA.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Next Post Previous Post Home

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls